I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Diary
Thursday, September 19 | 9:58 AM | 0 BlackWhite





Everytime I say I love you...
I'm really trying to say so much more
than those three little words.
I'm trying to say you mean more to me
than anyone else in the world.
I'm trying to let you know that I adore you
and that I cherish the time we spend together.
I'm trying to explain that I want you and that I need you
and that I get lost in wonderful thoughts
every time I think about you.
And each time I whisper"I love you",
I'm trying to remind you that you're
the best thing that has ever happened to me..
I want to hold you in my arms
Close enough to make you feel
What you do to my heart
I want to take you in my hand
And walk you through my dreams
Just to show you, just to prove
That what I live for is you and me
You’re all I need
You’re the only one for me
I love you with all my heart and soul
I d0n’t want an0ther CindrelLa st0ry….
I d0n’t even want a Twilight st0ry….
AlL I want is Y0u & Me… Me & Y0u t0gether….
Our 0wn St0ry… Our 0wn Happy Ending…
 
 My life, my love and everything of mine is you,
Including my heart which I have given you,
Please keep it safe like I have done,
'coz you have two and I have none.

Just for Hafiydinie  

 

Adakah Cintaku Bertepuk Sebelah Tangan??
Monday, September 16 | 10:33 PM | 0 BlackWhite

Hye blogger .. dah lama tak update blog,tapii malam ni saya nak luahkan perasaan .. kadang-kadang kite luahkan kat someone tapi tak semua situasi dorang akan faham kan? kehidupan kita ibarat roda kadang-kadang kita kat atas,kadang-kadang kita kat bawah..kadang-kadang kita happy,kadang-kadang kita sedih .. setiap manusia pun ada masalah masing-masing..masalah yang kadang-kadang kita tak faham kebenaranye..macam saya ..sejak kebelakangan ni saya rasa macam hilang arah..hilang perasaan..hilang pemikiran..apa yang saya fikir semua rasa mcam MUSTAHIL.. 

biasalaah remaja pasti mempunyai masalah cinta kan?? kalau hati tak mudah jatuh cinta pasti bebas dengan masalah dan permainan cinta..bila kita dah jatuh cinta kat seseorang perasaan cemburu,perasaan marah semua akan timbul tanpa disedari well itu lah dinamakan CINTA. Kehidupan kita akan complete apabila hadirnya seseorang yang amat berharga buat kita..sama juga macam saya.. hadirnya DIA dalam hidup saya membuat saya happy..kadang-kadang bila kita couple kita rasa dia yang paling terbaik berbanding ex kita kan? YES! dinie is the best bf that i have.. tapi kadang-kadang perubahan dalam diri kita kita tak sedar..perubahan itu menyakitkan hati seseorang..tapi kita tak sedar.

saya tak faham what happen to my relay.. kadang-kadang terasa bahagia.. kadang-kadang terasa sakit. Saya sayang dekat dia.. saya cinta kat dia.. saya tak faham keadaan dia??? dia faham tak perasaan saya?? setiap perempuan kat dunia pasti sakit hati bila diabaikan oleh pasangan masing2 kan? perempuan yang tak sedih tak sakit hati bila diabaikan adalah perempuan yang tak sayang dengan pasangan dia..that day saya minta clash dengan dia..sebab saya tak tahan..tak tahan nak pendam perasaan sakit hati.. tak tahan menangis tiap malam sebab dia,but after a day clash dengan dia saya tercari-cari dia.. saya tak dapat nak happy kalau dia tade kat sisi..something always brings me back to you..walau mcm mana bencinye saya dengan perangai dia..saya tetap sayang dia..

bukan senang untuk saya move on.. tapi bila saya dah move on .. saya minta maaf .. kadang2 tahap kesakitan hati ada batas dia.. jika takdir menentukan saya untuk lupakan dia.... insha-allah saya akan lupakan dia dengan rela hati tanpa paksaan.. Im hiding what i'm feeling but i'm tired of holding this in my heart.. apa yang saya nak.. saya nak kebahagiaan seperti dulu.. seperti pertama kali kita kenal dekat plkn.. pertama kali kita date.. pertama kali kita berjauhan yang awak selalu luahkan kerinduan awak.. saya rindu tiap kali kita otp menyanyi then gelak ketawa.. sumpah saya rindu relay kita yang dulu.. relay yang penuh dengan kasih sayang..mungkin relay kita jadi macam ni semua punca dari saya kan?? saya minta maaf..sebab perubahan awak buat saya hilang keyakinan.. walaupun mcam mna pun keadaan u always in my heart..saya cintakan awak seperti mana saya pertama kali saya jatuh cinta dengan awak..saya harap nanti kita jumpa awak boleh tunjukan erti cinta awak kat saya.. kalau awak masih cintakan saya lah..i can't wait to meet you !! 

AKU LEMAH !
Wednesday, July 24 | 10:24 PM | 0 BlackWhite



apa patut aku buat?? apa patut aku buat??? bisikan soalan ni sering kali dalam otak aku.. seriously aku lemah!! aku lemah untuk mempertahankan cinta aku kat dia.. sejak gaduh dgn dia that day aku dah tak rasa cinta seperti sebelum ni.. aku rindu cinta yg dulu.. aku rindu cinta kami yg bahagiaa.. yang penuh gelak ketawa..yang penuh kasih sayang.. tapi sekarang tak rasakan langsung.. aku cuma merasakan diabaikan.. :'((

Aku rindu nak on the phone dengan dia setiap malam sampai tertidur.. sekarang dah tadeee.. sejak dia masuk kolej masa dia dah singkat untuk aku.. dia selalu busy.. dan aku rasa seolah-olah dia menjauhkan diri dari aku.. setiap pagi dia pergi kelas sampai tengah hari.. lepas tu dia tidooo...petang training rugby.. buka puasa solat teraweh.. jam 11 baru dua melayan aku.. tu pun kejap jer jam 12 tidoo.. ape tak sedih hati aku...aku tak dapat nak merasa kasih sayang dia ..walhal bila dia hang out dengan kengkawan dia bukan main happy..seolah-olah aku tak wujud..

Kadang-kadang aku terfikir nape aku nak pertahankan lagi sedangkan aku yang menderita??? aku sayang kat dia sesangat aku tak nak kehilangan dia buat kedua kali.. tapi mana kemanisan cinta kita yang dulu?? aku cuba kawal emosi jelous aku.. aku cuba tahan perasaan aku yang sakit apabila tengok dia update twitter tapi tak melayan aku.. cukup sabaar dah aku selama ni.. sampai bilaa aku nak bertahan??? memang aku pernah janji dalam diri selagi aku mampu tahan aku akan pertahankan hubungan ni.. tapiiiii......

Aku rinduu nak on the phone gelak ketawa dengan dia.. rindu nak bulii dia macam mana dia selalu buli aku.. i miss our old relation.. tertanya-tanyaa dia masih sayang aku seperti dulu ker???? dia masih cinta aku kerr?? atau dia dah ade pengganti?? soalan ni tak pernah lari dari fikiran aku.. bukan aku nak fikir bukan2..tapi hakikatnyaaa ini laa yg selalu aku fikir.. dulu kalau aku merajuk jer bukan main dia pujuk...skrg macam angin jee dia buat.. fine aku terima ...

 Kes hari ni aku terasa sangat...ingatkan call dia petang nak manja2... tapi boleh pulaa dia buat derrr jee.. aku pun letak je laa phone nak biarkn dia tido.. after that dia tak layan aku pulaaa... sabar je laa aku tadi.. dah laa tak layan kengmain update tweet kat twitter.. :')) dia cakap wechat dia problem tapi tak pandai nak mention aku kan?? di situ aku dah tak mampu nak cakap apa2 dah.. aku biarkan je..tiba-tiba dia mcj aku kat wechat ... dia nak marah aku dia ckp "kan biy dah ckp,biy tidooo" aku cuma balas k sy faham..tiba2 dia bla mcm tu... aku bingung laaa.. napa dia skrg tak pernah memahami hati aku dah?? kenapa kenapa?? dulu kalau kat twitter bukan main mention itu ini..skrg macamdia nak sorokkan something jee dekat twitter sampai entah laa susah nak cakap...

mungkin bagi dia kelakuan dia just macam biasa.. tapi bagi aku seorang perempuan memang banyaak perubahan.. aku tak sanggup nak tahan perasaan sakit aku.. aku tak mampu nak nangis setiap hari..aku tak mampu... kalau betul kau sayang aku macam dulu tolong jangan buat aku sakit hati lagii.. aku dah penat ada relay mcam ni.. kalau kau nak have fun dgn kawan leave me please... harap laa semua akan berakhir dengan kegembiraan dan bukan tangisan :'((





berakhir sebuah hubungan??????
Wednesday, July 10 | 12:27 PM | 0 BlackWhite

Assalamualaikum readers...today 1st Ramadhan untuk kita umat islam.. alhamdulilah saya masih sempat merasa Ramadhan tahun ni.. hari ini  saya baru balik dari hospital,dah dua kali masuk hospital..dugaan dalam hidup kalau dah ade penyakit ni.. kadang-kadang rasa tak larat nak pikul penyakit .. rasa bosan bila setiap hari kena makan ubat..tapi kalau tak makan ubat pun mana dapat sembuh kan?? thanks mom dad bagi support saya selama ni .. 

saya tak sanggup jauh darimu,kerana awak yang buat saya menyayangi awak...sekarang saya dah rasa alone..dah tade orang nak dengar masalah saya.. bf mana? well saya dengan dia dah break... official tak?? entah laa saya sendiri pun tak pasti.. i love him very much tapiii saya tak mampu tahan sakit hati ni.. saya tak tau napa saya kuat jelous.. mungkin sebab saya sayang dia sangat-sangat sampai kadang-kadang dia tweet dengan kawan dia saya boleh jelous.. saya tau mesti dia jelous jugaa sebab saya selalu tweet dengan lelaki... sumpah aaa saya tak tau napa saya tak dapat terima dia berkawan dengan perempuan.. i dont know why !!! mungkin ni semua gara2 kisah silam yang pernah di permainkan :"( 

saya tahu bukan semua lelaki sama..tapi saya takut saya dipermainkan..saya takut bila dia ramai kawan perempuan dia akan lebih happy dengan kawan dari saya.. walaupun cuma kawan.. memang dia selalu cakap dia tade niat langsung nak cari lain.. memang saya percaya dia tapi kadang-kadang saya terfikir if oneday dia jumpa dengan someone yang bagus dari saya tidak mustahil dia nak tinggal kan saya kan??? sedangkan orang kahwin pun boleh cerai apa lagi just COUPLE hrmm.. aku bingung laaa sekarang aku tak tau nak buat ape dah.. nak move on tapi hati saya sayang kat dia sngat2.. 

Dia cakap keputusan semua di tangan saya.. memang betul keputusan di tangan saya..tapi tak tau nak terima awak atau tidak.. memang saya nak awak balik di sisi saya.. the same thing saya tau awak mesti frust dengan saya.. saya selalu buat awak tekanan..marah tak tentu pasal.. tak bagitau ape masalah sebenar main marah2 awak.. saya bukan nak selindung dari awak.. saya bukan tak jujur.. cuma saya tak nak awak terasa dikongkong..saya tak nak awak fikir saya merimaskan awak.. sebab tu lah saya suka simpan masalah saya.. orang cakap kalau dah sayang masalah yg pasangan buat dapat di maafkan..memang betul saya dah maafkan awak.. tapi saya tak dapat tahan perasaan sakit hati saya..

Ape yang mom dia cakap memang betul.. belajar jer dulu tak payah nak gatal..that day yang dia cakap mcm ni saya dah rasa down.. bila seorang ibu cakap macam ni memang saya dah rasa lain.. saya tak nak nanti pelajaran dia merosot ker teruk ker saya dikaitkan.. saya paling tak suka kena cakap macam ni.. sebab tu lah saya rasa better saya lepaskan dia.. biar lah dia study.. kalau jodoh tak ke mana kan? 

Bila cerita kat mama masalah saya.. mama cuma mampu cakap "buat lah keputusan yang betul.." bingung laaaa saya sayang diaa sangat-sangat tapiii............... biarlah allah yang tentukan.. kalau betul dia sayang saya dia takan berubah hati.... bila masa dah sesuai it will be fine maybeee... :'((



Older Post