I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




I'm Tired
Friday, January 27 | 8:57 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum member-member my blog and my readers.. keh aku nak update story.. dari tengah hari aku jalan ngan fmily aku smpai laa jam 7 tadi.. first, time jam 1 kami pg bank urus saham mama aku.. giler-giler ramai nak mampus manusia.. dengan student lepasan nak buat akaun laa.. dengan mkcik2 nak tebus wang 1 Malaysia RM 500.. aduinyerr penat kaki aku menunggu ehh.. kira-kira jam 2 lebih kami siap.. after that kami p CP ermm cari kedai buat blazer tok adik aku.. best laa mcm-mcm aku mkn.. HAHAHA! beli yoyo laa.. mkn secret recepi laa.. aww kenyang beb ! hehe.. then p eaton's cari buku.. ALLAHUAKBAR lagi laa ramai orng.. time kat kaunter berderet-deret waa barisan.. ni semua plajar U yg membeli buku maklumlah dapat Baucer 1 Malaysia.. okey sungguh penat aku berjalan.. hoho ! tapi tak pe ade jua orng teman aku sms tadi.. thanks <3 heheh =D


HACKED BY SOMEONE <3




Older Post | Newer Post