I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Today..
Tuesday, January 31 | 7:54 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum dan selamat mlm.. fuhh penat ni hari.. bukan penat buat kerja penat ketawa jaa.. hahaha ! hari ni aku rasa mcm bru 2 subjek jaa kami belajar tao.. reka ciptaa dan Bm.. yg lain semua teda guru.. buat kerja masingmsing dikatekn.. time PJK tadii punyaa men siok. hbis aku buli ckgu2 semua.. haha ! trutama guru kelas kami.. ehh nak knal guru klas kami..?? guru kelas kami name dia DANNY DANIEL.. of course laa laki.. ordy married .. then sporting giler.. haha ! orng bwa fon dy releks jaa .. siap2 perli kami.. haha ! tapi best laa tu ckgu .. ketawa jaa aku oleh dy.. aku sbgai ketua kelas pun tdk stress sua.. sbb dy ni jrng suruh aku buat kerja.. perngai dia mcm kami jga.. kili-kili + gila-gila.. timetime aku bg kena dia.. sempat lg dy membalas.. lucu ehh !! dalam lucu-lucu kami.. ada STRESS .. Pk sekolah telah memberi amaran kat kami dalam minggu ni tdk hantar semua folio yg tergendala maka next week kena jumpa pengetua.. gila ! semua dlm kelas kami stress brabis.. tapi kami stres-stres pun tdk laa smpai buat muka poyo.. haha 5 BERSIH always HAPPY tak kesah apa yg terjadi.. DON'T WORRY BE HAPPY ! =D


Older Post | Newer Post