I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Who I Am?????
Friday, January 27 | 12:17 PM | 0 BlackWhite

Hye Readers.. aku nak share something ngan korang.. its all about myself.. mesti sesetengah my readers ni lum kenal diri aku sebenar kan??? okey lets start !.. im a cheerful teen.. ehh betul ker?? haha ! sebenrnya aku ni suka bab-bab ketawa hehe.. i means bab-bab lawak.. i love to smile and laugh..tapi aku ketawa mesti ade reason okey.. aku bukan orng gila ketawa sendiri.. dalam masa yang sama.. aku ni jenis panas baran.. sikitsikit aku mau marah.. hal kecil pon aku mau marah.. ni laa aku.. =) sometime aku akan berubah jadi pendendam.. sapesape yg pernah sakitkan hati aku akan aku balas balik.. even aku tak dapat balas balik.. tapi everyday i will pray agar tuhan membalas ape yg dy telah wat kat aku...

sikap-sikap aku ni memang kekal dlm diri aku.. dari kecil.. NOBODY CAN CHANGE ME EXCEPT MYSELF .. soo beware of ur attitude pliss... jangan sampai aku membenci kamu..seperti mana aku membenci SII DIA !!


THANKS FOR READ IT



Older Post | Newer Post