I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Banyak Rancangan Tapi Tade kawan ???
Thursday, February 9 | 4:35 PM | 0 BlackWhite

Assalamualaikum .. selamat petang ladies and gentleman.. petang yg sngt membosankan ohh tidaakk!! okeyokey.. tak lame lgi BIRTHDAY AKU.. wee suka sngat2.. nmpknya makin tua dah aku ni... rancangan jalan aku tergendala sebab sabtu ada kelas ganti!! argg bencinya.. lau mau jln hari ahad tedaa kwn -.-' lgi pun mlasnyee nak jln hari ahad.. huhu ! My bestfriend JUNE tade kat KK.. sbb tu lah susah aku nak jln.. sbb tade kwn.. lau nak hang out dgn kwn2 lain cnfrm bnyak alasan dorng ! pergg! sabar jee laa.. harap2 ade lah kwn aku jalan..


esok lusa ade kem kat belia.. yes ! aku nak pi lawat not join okey.. alaa nak lawat pun me tade kwn nii.. huhu ! even dekat jaa umah tapii rasa cm bosan jee lau tade kwn betul tak?? ohh damn ! mcm2 rancngan tapii cnfrm cancel last minit !! -.-''



Older Post | Newer Post