I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Jalan-jalan waa aku hari ni
Saturday, February 25 | 8:25 PM | 0 BlackWhite
bestfriend??

Yeahh! hehe.. Today aku jalanjalan ngan sii kwan yg tdk pernah aku hang out ngan dy... kenal2 dlm FB and text jaa.. lalalala... nak tau sape..?? nama FB dy DATIN OPIE.. ohh realy best giler hang out ngan dy.. satu kepala yg sotsot k.. haha ! firstly kami staystay di 1 place mall tunggu sii cinta aku.. naa sekali lmbat tul durng gerak.. soo duluan laa kami trun k.k... port pertama kami singah centre point.. lalaa pusingpusing kami di sana cm urng gilaa.. haha then p beli gelang kaki sii opie.. after that beli rantai aku.. then pusingpusing lagii tu CP .. tinguk2 dressing urng.. hahaha.. sekali jam 1 lebih bru laa sii cinta datang.. punya men LAMBAT ! badmood aku sikit.. kunun ndk sempat tinguk wayang adnan sempit 2.. hrmmm

sekali.. time mau oder tiket ade tu anti tnya kamu pelanggan digi ka? trus dorng ckp eya.. naa kena bg tiket free trus... ngam2 tuk kamii.. tpii time tuu sii opie tdk dpt tiket..sekali baik tul hati tu anti.. dy bg jaa sii opie masuk wayang tanpaa tiket.. troololol untung sek.. hahahaha ! kena lgii tiket adnan sempit 2.. hehe nasib jaa laaa.. ^^ wayang tu lucu giler okey... mati-matian aku ketawa waa.. dr start critaa smpai laa hbis haha ketawa jaa kami..

Tamat laa storyy adnan sempit.. huhu ! di situ laa aku ngan sii cinta berpisah..ceh ! haha ndak waa.. durang mau p jaming waa tu.. aku tak berminat mau ikut soo aku chaw laa ngan sii opie p mamam KFC.. lalala time tu ade tu kwn opie dtng.. haha ! funny tu urng sek.. ^^.. after mkn kami balik.. overoll mang best laa hang out ngan sii opie nii.. baru kenal dy.. gila2 jugaa dia tu ! ^^
kepada sii diaa bin diaa tuu aku masi syg kau.. hahah! sepa trasa dy la tuu ^^


Older Post | Newer Post