I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Ketabahan aku ade HAD !!
Friday, February 10 | 2:11 PM | 0 BlackWhite

Ehh aku tak maksudkan kmu..aku maksudkan someone


Hye ladies and gentleman yg tngah baca nii.. hari ni aku nak luahkan something yg sungguh kin pnas cm Babs! okey firstly.. aku tak tau laa mamat tu punyer post tu tuk sape.. but i think its 4 me.. lau betul laa tuk aku.. heii boy.. memng lucu laa post kao.. ckp pun tdk sedar diri.. better kau cerminkn lah diri kao tu.. lau kau sembhyang lima waktu tidk tinggl..aku tdk kisah kau ckp aku MUNAFIK... ini .. diri sendiri tdk sembhyang buat pa?? mau ckp aku MUNAFIK kunu.. ni lah gayagaya orng yg tdk sedar diri.. ingat tu !! SEMBAHYANG TIDAK LENGKAP suka ati mau ckp orng MUNAFIK ! Fuck you laaa !! Cermin diri dulu keh.. lau kau sua perfect bru ckp aku.. aku bukan buknlaa perfect sembhyang pun tdk lengkap.. tp aku sdar bh.. ndk pernah aku ckp ko MUNAFIK bodo ! sungguh tdk sedr diri ko ni.. HAHA! pape pun aku mls bh mau gaduhgaduh sua.. buang masa laa.~ tpi lau ko mau hinahina aku.. or mengta aku go on.. I DONT CARE.. =) selamat berjaya tuk kau yaa..


Older Post | Newer Post