I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Maulidurasul
Saturday, February 4 | 8:08 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum ... ehh korang tau kan esok Maulidirasul.. kin malu jer laa lao umat Islam tak tau esok hari ape.. =/ bukan nak menyindir tapi kenyataan.. some of Islam person lupa bila harihari kebesaran Islam.. yg dorng tau RAYA.. PUASA.. birthday Nabi korang ingat tak??? naaa jngan lah kita jadi Islam atas nama sahaje.. ingat tuu ! =)

ceriter sebenarnye begini.. aku rase tak best lah sambutan maulidurasul taun ni.. hrmm sekolah kami takde dah buat perarakan Maulidurasul kat dataran merdeka tuu.. huhu ! time aku form 2 ada laa.. taon selepas tuu tade sua wakil pergi perarakan.. sediihh.. teringin sangt nak join.. =) tapii ape bole buat laa dah tade rezeki nak wat cm ne right?? ^^


Ingatlah kepada ALLAH SWT




Older Post | Newer Post