I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Pertemuan kami ~
Tuesday, February 21 | 9:26 PM | 0 BlackWhite
Selamat malam.. lalala.. sebelum aku nak masuk tidoo.. nak share sikit criter sal pertemuan aku and kekasihku.. cewaahh! buang tebiat aku mlm nie.. alalala~ okey! after schook aku temankn kwn aku p 1 Place mall putatan tuk beli handphone..kebetulan umah dy pun dekat soo ajak laady sekali.. tapii sygnyaa.. time aku smpai dah di 1 place mall.. brabis aku kol sii Cinta ni.. tdk pndai angkt2.. sekali tinguk tidurr waa diaa.. huhu! adekah dy lupa temu janji.. isy..isy..isy tak patut..tak patut..nasib time tu ade no.sister dy.. direct trus kol sister dia.. huhu! last2 sampai jugaa sii cinta di sisi aku..hehe ! pusingpusing kami satu 1 place mall tuu.. teda motif.. until jam 4 petang bru kami chaw balik.. hehe ! apa2 pun terubat juga laaa rindu di hati aku ni ! haha !
I LOVE YOU ! <3

Smpai di sini jer storystory aku.. hehe ! aku mau tidoo lalala... ngantuk + penat ! trololo
GOOD NITE~


Older Post | Newer Post