I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Ubat Putus Cinta
Friday, February 3 | 8:42 PM | 0 BlackWhite

Mestipun Hubungan cinta sudah terputus berbulan-bulan atau berminggu-minggu lamanya,namun si dia tetap membayangi ruang mata. Ish... bagaikan sudah tekena mantera cinta, sii dia susah nak lupakan !! betul tidak..??

Jum kita bace cara-cara atau ubat putus C.I.N.T.A ::

  • Make over = korang boleh lah menukar cara dressing korang.manatao lah dressing korang dulu Ex korang suka.. then teringat lagii Ex korang .. naahh susah tu tau.. so better korang ubah penampilan korang.

  • New Interest = tanamkan minat baru supaya korang tak waste time dok mengingati ex-ex korang tu.

  • Let's Blogging = salurkan idea kretif korang malaui blog. Buang masa saje lau korang dok mengingati ex korang tu.Sebaliknya korang dapat fikirkan cara yang kreatif untuk menghidupkan blog u all.Tidak kisahlah bercerita tentang korang ataupun berkenaan selebriti yang korang minat.

  • My Dream Future Boyfriend = wah, timetime korang sakit hati.. korang boleh lah bayangkan ciriciri boyfriend yg korang nak.

  • Put away his picture = melihat foto korang ngan ex bukan sahaja mengingati korang terhdp dia.. malah membuatkan korang bertambah sedih.. jadii anda digalakan membuang gambrgmbar mereka supaya kenngan korang dpt dilupakn..

  • Be Friend? NO WAY = Ramai couple putus cinta secara baik dan masih lagi menjalinkan persahabatn. tetapi,kalau Break,tidak mengapa sekiranya korang nak lupakan dy selamnya..buat apa nak menjalinkan persahabatn lau sii dia pernah sakitkan hati korang?? ini akan menambahkan lg sakit hati korang je,, PERCAYALAH..








Older Post | Newer Post