I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Why must this happen ??!!
Wednesday, February 15 | 5:18 PM | 0 BlackWhite
assalamualaikum readers yg beragama Islam.. and hye kpd readers non-muslim.. hari ni kecewa hati aku tau.. bukanya gaduh ngan bf.. tapii tadii time kelas agama ustazah bgtau kat kmi yg sabtu ni ade SAMBUTAN MAULIDURASUL.. akey punyer men sakit hati.. dri last week aku rancang nak jln sume tak jadii .. eyerr! BENCInyaa ~ baru jaa mau dating hari sabtu ! cewaaahh! ^^ <3 .. tdk pa laa mungkin bukn rezeki kita jmpa.. haha!

one more story.. time sekolah tdii ade ckgu tu arr sungguh kin pns OKEY! dia halau one of my friend yg not same class or level.. dia pndai dr kite orng ! nama rahsia.. then tiba2 ade la tu ckgu.. dy marah2 kwn kami tu.. dy ckp ' why u here.. where ur classmate? find ur classmate stay with them.. " argg! punyer men kin panas..! kami tau la bh kwn kami tu budk PANDAI.. tapii yg kau mau halang2 dia rehat ngan siapa buat pa.. !! betulbetul mcm dy bg rendah2 kan kami waa..! panas aku tau.. !!

TakenBy K.A


Older Post | Newer Post