I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




ADAKAH KAMI MASIH ADE PELUANG.......?
Friday, March 16 | 11:28 PM | 0 BlackWhite
Hye people... sedih ati ni tau.. huhu! tadii ber'call sama dy.. hrmm trubat rindu aku tau.. even that time nervous giler aku kot.. seolah-olah cm first time kmi kenal.. disitu laa gelak tawa dy aku dngar.. disitu laa suara manja dy aku dngar.. hrmm teringat kembali kisah lalu.. alangkah indahnya lau kami dapat bersama.. takan aku lepaskn dy sekiranya dy milik aku balik.. =( tadii kami ada ckpckp pasal kapelkapel terbru ni... aku trus terang kat dy yg aku sakit hati lepas dpt tau dy ada gf.. aku jeles sngat2.. aku ingat semua kata2 dy.. dy ckp dekat aku " teda yg seterusnya.. kau lah yg terakhir.." namun apa dah jadii?? ke mana katakata indah kamu wahai bekas kekasih??? trus dy ckp ngan aku " kau sendiri pun cari orng lain.. lau ko syg aku .. ko akan tunggu aku "

Jujur aku ckp.. time tu betulbetul aku mau nangis keh.. tahan jee laaa.. buatbuat ketawa.. sebenarnya.. aku memang mau tunggu ko smpai ko kembalik di sisi aku.. TAPI.. memandangkan kau lebih awal ade pengganti.. aku putus asa untuk tunggu kau.. takan aku mau trus sakit ati tinguk ko ada psngan lain?? betul kan? setiap wanita akan berfikiran cam ni.. maaf laa sekiranya aku dah ada pengganti.. sesungguhnya.. kasih ku takan pernah berubah terhdp kau.. !! tidak sama sekali... =(

luahan hati aku semuanya jujur.. once bf aku baca ( khai ) maafkn aku.. aku bukan mau mempermainkan perasaan kau.. dlm diam aku pun cinta dgn kau.. tapii cinta aku terhdp kau bru mau berjinak.. bru mau kenal erti cinta terhdp orng baru.. cinta terhdp orng lama masih lagi kekal dlm hati aku.. sesungguhnyaa aku tdk mengharap 100% kau kembali dii sisi aku wahai EX.. ALLAHUALAM jer laa sekiranya kita disatukan kembali.. ='(

ergg!! ntah post keberapa sua aku nangis ni !! huhuhu ! sediih ati aku ! menyesal sngatsngat buat ko marah ketika dahulu.. ='( #Mr.H i'm sorry soo much #


Older Post | Newer Post