I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Deactive Facebook
Wednesday, March 28 | 6:12 PM | 0 BlackWhite
No Facebook for temporary..yeahh! i hope i can refrain from using it.. mesti korang tertanya kenapa kan? sebenarnya banyak alsan dia.. rahsia la.. aku malas nak cerita sal sebab-sebab aku deactive facebook ni.. =) ape-ape pon ini laa jalan terakhir aku untuk menyembuhkn balik hati yg luka.. eh eh.. mesti korang dpt hint-hint suaa kan.. lau korang dah fhm alhamdulilah.. haha! hnya tinggal account twitter jer lum deactive... wat pe nak deactive twitter kan?? hahaha lagipun dia........... ( teda pa2 laa )

aku harap jalan yg benar lah aku buat ni.. harap dpt tahan dgn ketiadaan facebook dlm rutin harian aku.. kalau tiba-tiba korang nampak aku on9.. naah confrm laa aku tak tahan nak puasa facebook.. ^^ buat masa ni sape-sape nak cari aku.. boleh korang text or inbox aku kat twitter erk.. ^^.. doa kan kebahagiaan aku yer.. thanks u all.. muah! =P


Older Post | Newer Post