I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




MAAF AKU BUKAN JENIS CAM NI
Friday, March 2 | 7:39 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum semua.. tak jawab berdosa yaa.. hehehe.. rase cm lame dah tak update blog laa.. hari nak update sikiit laa perangai perempuanperempuan zamn sekarang.. tapii topik hari nii ' Kenapa sesetengah perempuan inginkan Boyfren yg berkereta..?? "

Pernah jugaa aku tanye kwn-kwn aku.. dorng ckp best waa lau boyfren ade kreta.. bole ambil..bole bawa jln.. eee lau bagii aku laa kan.. suh boyfren bawa kreta ambil dr umah and antar balik.. bukan ciri2 aku.. aku rase cm menyusahkan jee... lain laa lau susah sama-sama.. means.. jalan kaki samasama.. kan lebih sweet ! hehehe..

kamu tak rase cm kamu buat Bf kamu cm kuli??? OMG.. dah laa dy belanja korang time jalan.. trus pg balik pun nak kena ambil.. hoho~ sorry aku bukan jenis cm tu.. ehh girl kau trase ker??? lantak ko laa... ( i talk about my friend )

sorry if katekate aku kat atas menyigungkan perasaan korang.. actually katekate aku ni ditujukan kpd my friend from other school.. just make it simple when couple.. jan overdos mntaa puji k.. i know laa BF kau tu KAYA.. but tak pyh laa pok silaap.. one day kau kena balik bruu ko tau.. ^^


Older Post | Newer Post