I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




My Boyfriend Is Superman
Wednesday, March 14 | 3:58 PM | 0 BlackWhite
selamat petang semua.. hehe ! petang yg cukup indah dgn tiupan angin ! okey sekarang aku nak post pasal 'MY BOYFRIEND IS SUPERMAN ' pelik tak tajuk dy?? hahaha! sajesaje jee tuu..
nak tau kenape aku ckp boyfriend aku superman?? jumm bace story selanjutnyaa..

korang dah tau kan yg 4 hari yg lepas aku ikut kem.. first kem 9-11 hari bulan kem kat Hutan Lipur Kawang Papar.. perjalanan p sane cukup jauh.. tapi malam sabtu.. sii cinta sanggup dtng.. dy yg drive .. sbb dy rindu ngan aku.. cewaah! =) hehe.. time dy dtng dy belikan keropok 2.. air twister 2.. ngan selipar.. selipar aku time tu licin.. ntah nak dekat brape kali nak jatuh.. so kirim laa selipar ngan dy.. tp sayaaanngg size selipar dy belikn tuu kecil sngat.. tak muat kaki aku yg besar cm gajah nii.. hehe ! biarlaa ape-ape pun.. aku sngat menghargai.. tak sangke dy bole dtg sejauh tu.. pastu dy pula tu yg drive .. -.-'' risau juga laa ati aku.. alhamdulilah dy selamat smpai jumpa aku..dan selamat smpai balik umah..

Kem kedua pula kat borneo paradise... time kem tu pun dy dtg lawat.. aww.. aww.. rajin waa sii cintaa aku.. hahaha ! lawatan kali kedua dy ni dy tak bawakan ape-ape.. tp dy sanggup tunggu aku 1 jam lebih kat sana.. haha! sebb aku lmbat dtng.. time dy smpai dah.. aku masi kat megalong ngan sister2 aku yg lain.. haha ! balikbalik sua kol time tu.. hehe berabis aku pujuk dy suh tunggu.. ^^ dan akhirnyaaa kami berjumpaa juga.. ^^ happy rasanya.. =) then dy bgi lagii cicncin kat aku.. aww soo sweet.. namun cincin yg dy bg tu HILANG !!! hilang ketika mandi kolam.. ehh bukan mandi kolam.. sii abg ajil jaga smpai hilang.. hrmm

balik jaa umah trus kol sii cinta.. bgtau crita sebenar.. first2 aku takut jugaa dy marah.. tpi syukur dy tak mrh pun.. cume kecewa jaa aku tak jaga tu cincin bgus2.. hrmm... dy ckp tape laa cincin hilang jngan jee syg hilang sudahh.. aww sweet waa my cintaa <3 hehehe !!

gara-gara bosan.. maka terhasil laa cerita pengorbanan sii cinta ketika aku berada di kem.. haha ! sapesape yg tak suka ngan story aku.. anda bole blaa dr blog aku.. sekian..

I LOVE YOU KHAIRUL ANUAR !!


Older Post | Newer Post