I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Shopping
Saturday, March 24 | 8:34 PM | 0 BlackWhite

Assalamualaikum stalker.. wah lama dah aku tak blogging nie.. hehe ! tade story nak share.. lgipun sakiit hati yg teramat.. dah bosan post sal broken heart ja.. korang pun cnform bosan dah bace kan? haha

okey today nak story sal siblings hangout.. my sist dapaat gaji.. soo dy bawa kami shopping. haha! hari ni kite orng shopping kat SURIA SABAH.. kami turun kk jam 1 lebih .. cnfrm perut lapar kan? tempat pertama kami lawat PIZZA HUT.. first2 mau guna kupon kunun beli tu pizza.. tp lau difikir balik tak best sebb teda sup dy.. so terpaksa order set punyer.. kebetulan sebelah kami orang philipin yg tagalog punyer tuu.. okey punya men bising .!! suara dorng jaa yg berkumandang dlm restorant tuu.. then dy nak take away extra pizza dy sbb tak hbis.. pelayan tu pun pi ambil kotak.. then tu orng tnyaa teda plastik ka? pelayan tu pun cakap lau nak plastik kene bayar 20 sen.. alololo trus comment2 dy kunu.. siapsiap mau saman lagii.. punyer men babal !! after that dy commnt sal pizza dy tu ade rasa masam.. di pizza hut negeri dy teda pun rasa masam.. naa sekali tinguk dy salah order. adeh kin panas betul.. sabar jaa tu peayan waa..last2 chaw durng..aman kami mkn..

Lepas makan kami p shopping baju kat kedai BRANDS OUTLET.. 3 for RM 50... so masing2 cari bju sendiri.. haha! aku pun ape lagii shopping laa.. my litle bro dpt new topi.. happy waa dy.. aku pula dpt lg new handbag huhu!! thanks sister ! haha happy laa jln tadiii.. kenyang mkn.. haha!

sayang my sist sangat-sngat sebab dy langsung tak kedekut dengan duit gaji dy.. ^^


Older Post | Newer Post