I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




SPM 8 subjects only
Friday, March 30 | 8:40 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum stalker.. camne sihat tak? rindu tak ngan aku?? cewah haha ~ lama dah tak update story.. okey jom jom baca story aku,,,

ADDSCIENCE.. oh finally aku drop juga tuu subject yg menjadi beban aku.. -.-'' even exam sekolah kadang-kadang gagal.. but seriously aku tak mampu nak angkat subject tu.. lau nak ikutkan chapter.. dari form 4 aku tak dpat kuasai..lastlast aku drop ler.. lagipun buang masa nak study subject tu dah.. terlalu jauh dah aku ketinggalan.. and now only 8 subject yang akan aku tempuhi.. ringgan sikiit otak aku tau,, dapat focus on other subjects.. fuh okey laa sampai sini jer story2 aku.. thanks sudii baca


Older Post | Newer Post