I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Copy Paste !
Saturday, April 14 | 4:00 PM | 0 BlackWhite

Again Zayn Malik.. jngan hairan laa lau korang asyik nmpk entry aku muka dy jerr.. hehe.. dah obses dgn handsome guy kat atas ni.. ^^


tajuk COPY PASTE? ape yg copy paste? sekarang nak story pasal someone.. yang copy paste post aku.. copy paste my darling di atas ni.. damn ! u know.. after i posted zayn malik picture .. a few minuted copy balik p wall dy.. cam tak pandai cari style sendiri.. pernah lagi she wrote her blog then she copy all my entry .. -.-'' sekali lepas aku bace.. then aku sendir kat chat box.. baruu dy nak minta maaf.. puii hye girl lain kali awak cari ler style sendiri..jangan asyik nak COPY AND PASTE jee.. lau nak copy and paste MENTION where u get that information .. supaya hati aku tenang sikit.. pergg! sakit hati tau..

Next..tadi blogwalking.. terbace laa blog someone tu.. kira she is my friend too.. entry dia.. lebih kurang cam ayat aku jerr... OMG.. then story pun dy nak kaitkaan g same.. entah laa mayb kebetulan kot.. aku je yg pikir bukanbukan.. haha! aku paling pantang doh lau kene copy paste ni.. -.-' okey enough nanti merepek bukanbukan lagi haha!


Older Post | Newer Post