I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




EKSPO LESTARI
Thursday, April 19 | 6:55 PM | 0 BlackWhite

Assalamualaikum stalker.. wow lama dah tangan ni tak menconteng-conteng blog kaan?? okey now aku nak story-story about hari Ekspo Lestari at my school.. yesterday was earth day.. today kami menyambut hari bumi.. Kecewa sedikit sebab form 5 and 3 langsung tidak terlibat dengan aktiviti sepanjang ekspo lestari.. well they said tidak cukup dalam dewan kunun mau duduk .. ada-ada ja alasan.. mesti korang tertnya-tanya so buat kami buat apa.. hrmm belajar ler.. form 5 and 3 ada belajar seperti biasa.. damn!! tapi aku cuma masuk kelas after rehat.. awal pagi kami ada buka gerai under pengakap sidang pagi.. haha! syiok okey..thanks for aling,maman,max,my adik and his geng,hendry and also lyvanessa.. sebab terlibat dalam gerai.. tukang chef kami ada dua orng aling and hendry.. funny okey dorng memasak.. non-stop ketawa.. haha! my adik and his geng tukang ambil order and bawa pelanggan.. eh lupa pula.. kami time tu jual Burger Benjo and satay Nuget with Hotdog.. keuntungan actually tidak memuaskan .. tapi at least kami ade pengalaman yg cukup best.. hehe~ laku habis jualan kami.. sebab teda gerai yg jual Burger..lepas berjualan.. kami kena suruh masuk kelas dan mengikuti lawatan ke booth-booth yg ada.. sungguh membosankan.. =/ overoll hari yg agak memenatkan tapi best~


Older Post | Newer Post