I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Im Happy with him..
Monday, April 30 | 11:58 AM | 0 BlackWhite
Morning Monday.. Monday school day.. tp napa aku boleh blogging? gud question teettt.. Today aku tak p sekolah.. why? why? and why?? firstly im tired,puas hati hang out d kk kemarin,secondly homework belum siap,lau aku p pun confrm kene denda.. thirdly tadii pagi tade karen..cibai betul baju belum iron.. hehe and lastly aku sakiit perut gastrik melanda.. kesian kat aku.. disebabkan aku tak p sekolah lah aku rindu kat dia.. rindu sangat-sangat.. semalam on call sama dia sampai tidak ingat dunia.. aww chatting bout people ( mengumpat ) talk about his family.. gelak sana sini smpai nangis2 ketawa.. oh dear u make me happy .. yeah my boyfriend same class with me.. macam first time aku couple satu kelas.. hoho agak memalukan but skrng makin best.. =) everyday dia akan tlng aku dlm kelas.. merajuk hari2 depan dy.. teeettt sweet laa.. esok our aniversary 1 month hopefully dpt turun donggongon celebrate it.. dear i miss u.. sorry bie tidak dpt hadir hari ni.. anywhere i love you ^^


Older Post | Newer Post