I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Today was so FUN
Wednesday, April 11 | 6:57 PM | 0 BlackWhite
Hye semuaaa... hari ni sngatsngat wat aku happy.. dari sekolah sampai laa ke party kat pantai tuu... nak ceriter laa serba sedikit tentang storystory aku sepanjang hari.. =)

Here we go ::

Early in the morning.. come to school for Mudaball.. awal pagi aku dah lupe bawa tray telur.. haha.. and early morning i saw his face... =) senyum sendiri aku nmpaak muka tu orng.. twinkle.. teacher danny was the first person i saw.. wow ! hahahaha~ my brother angkat.. cewahh best laa buli dy.. but the funny thing.. when my classmate bagi kena aku ngan my classmate yg sorng ni Mr.R .. dormg ingat kami couple.. trololo actually kami belum couple..baru rapat-rapat.. soo my classmate tu and my teacher danny membuli sana-sini.. funny eh... berabis hati durng bagi kena-kena.. trutama when teacher danny nmpk aku pas that mudball to Mr.R dgn snyuman.. haha terus jadi persoalan waa bagi dorang semua.. kecoh doh.. malu aku dibuatnyaa.. -.-'' kami belum couple lagi laa.. dont think negetif but..but.. before their go home.. dorang bagi tau aku yg tuu Mr.R ajak couple.. haha sot.. but i dont trust it.. ahaha malu nyerrr... =3 then aku pun balik....

Second story...

lepas balik rumah.. mandi-mandi tuk pergi party kat beach with my friend... okey jam 1 lebih kami tiba kat beach.. after that terlalu ramai orang kat sana..and kami malu sangat-sngat.. so kmi cuma jumpa cikgu kejap then move 2 forst beach.. haha! enjoy with ourself.. lol... punyaa jauh perjalanan kami di pesisiran pantai from second beach until first beach -.- hitam doh muka aku.. anywhere mang syiok laa.. then snap-snap gmbar haha ! then makan di restorant.. hehehe trus lepak-lepak.. kebetulan kelana pengakap kami pun mau stay-stay sana.. so kami pun ajak laa... stay-stay ngan dorang miekie..por..ren and pele.. hahaha! handphone por jugaa jadi mangsa that time..woaaaaa haha mcm2 ada di phone dy.. i cant stop laughing when i saw that things.. haha! stupid.. why im checking that folder???! LOl.... =D ater that baru kmi patah lagi balik pg second beach.. waiting for my sister to picked us.. haha today was the awesome day.. much happier then before.. lala.. okey thats all for my story ..... hope you are happy with this story.. thanks for reading..

Some of our picture.. taken at Beach.. =D


Meet my friend Nuratiqah ^^

Nuratiqah's brother


Its Me.. with my weird face





Older Post | Newer Post