I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




cuti-cuti sabah =)
Sunday, June 3 | 9:54 PM | 0 BlackWhite


Assalamualaikum semua.. ok excited nak cerita-cerita pasal memory dlm cuti ni.. huhu~ mayb bagi korang ade seminggu lagi cuti kan? bgui ler tu.. cian kat aku.. yeah hari ni last dah cuti.. nak sekolah dah.. huhu ! okey jum bace-bace ape kenangan yang terindah buat aku semasa cuti..

30-05-2012

Cuti Pesta keamatan.. awal pagi memang sedih sikit sebab terpaksa cancel date dgn boifie... but sokeh laa.. time malam menukarkan situasi.. tiba-tiba my dad bawa p FUN FAIR yng terletak di berdepan dgn 1Borneo.. UK FUNFAIR.. bukan Funfair pilipins tuu =) firstly entry RM2 isy semase nak beli tiket masuk berbaris paanjaang giler.. huhu! nasiblah kakak kaunter tu cept buat kerja jd cept lah kami dpt beli tiket... berdebar2 hati .. kena-kena lagi lagu rancak nak mampus.. fuuh~ hangat laaa.. dah dpt tiket then ronda2 semua kawasan tu..tengok ade mainan ape.. berape token kene guna... sekali dah makin dekat dengan mainan lasak.. semakin excited.. hahaha! trus minta mama duit pi tukar token.. 1 Token RM2 .. mahal ker? bagi aku mahal..tpi akak aku ckp murah pula..ntah laa.. so kami main lah semua jenis game yang berisiko tinggi.. best llaa time tuu.. perasan takut pun ade nervous lagi laa bnyk.. paling takut sekali naik SPACE GUN !! OMG .. cam tercabut nyawa dgn badan.. ade ker dy bagi tinggal kite orng kat atas dgn keadaan terbalik.. hoho seram giler laa.. time kat atas tu mcm-mcm dlm fikiran.. terjatuh lah,mesin rosak laa.. aha negetif tihinking lah sangat.. -.- main punyer main.. penat.. agak2 jam 11 lebih kami balik.. eee best giler laa cam nak main lagi... =)))) btw thanks mom.. ^^

31-05-2012

Another trip to Tamparuli.. eh bosan kan sane? actually 1 tmpat jer nak pg RUMAH TERBALIK.. amazing lah rumah tu.. my dad ckp pandai tu designer.. and he said tu designer kawan dia.. ntah lah betul kar tidak.. sebab my dad ni pandai2 jaa cerita.. -.- kami p sana dgn aunty .. hoho bergambr sana sini dlm cuaca yg agak panas ... panaspans..hoho! after that kami singgah taman buaya.. sini lah tragedi paling lucu berlaku.. kami masuk around 3 something so kebetulan ade crocodile show.. hahaha! lucu o time ingt balik.. dlam kolam persembahan tu ade 3 ekor jenis..first kecil jer second sederhana last one besar sngt2 name dy bujang Tuaran.. okey time tu sii abg mau buat persembahan so dy tolak2 tu buaya besar naik atas darat.. btw tu buaya sedng tidur dlm kolam air.. kejut punya kejut naa dy tu buaya libas laa air guna ekor dy.. percikan yang SANGAT kuat smpai aku,adik aku,anak buah. kakak aku basah kuyup.. anyui malu giler kot..sume ketawa Sh** betul hahaha! bau kot air BUAYA tu eeeewww.. huhu! bha buat budu jer laa dah kene kan.. haha! around 20 minutes lah juga tu show.. after show kami jalan2 pg tinguk binatang lain..bagi makan binatang.. fun laa.. =))

03-05-2012

KARAMBUNAI ! yeah! the best destination.. hari ni kami p Karambunai 0ne fmily sekali ngn aunty.. haha! mandi manda kat sane syiok laa.. bnyak oraang tadi.. cuci mata lah trus .. bnyk tu orng brunei handsome2 teeet ** hehehe..nak dekat 5 jam kami dlm air ja.. then my mom bawa main banana boat.. kayak.. isy mahal laa.. nak dekat rm500 habis.. =D hahaha janji best giler.. smpai hitam dah muka.. ^^ penat gilaa.. sekrng badan2 semua sakitsakit.. =( then selasa mau school dah..huhu!


# btw Sorry guys tak upload gmbr.. tu USB camera ntah p mane.. so mayb lambat kot bru upload gmbr.. =.=


Older Post | Newer Post