I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Sedih kar Happy??
Tuesday, June 5 | 10:49 PM | 0 BlackWhite

Hye ketemu semula kawan-kawan.. tadi lupa nak cerita sal seseorng.. my older post ade cerita sal phone my dear rosak kan? and now ada sudah phone dia.. happy lah juga dapat bercontact sudah... lagipun minggu sekolah kan? so dapatlah jumpa.. yang menyedihkan.. why perangai dia lain-lain ar?? hrmm hairan lah wei.. dia cam malas-malas nak layan dari kemarin lagi.. kenapa? kenapa? kenapa? dia kurang berckp sama aku.. dia kurang care sama aku.. ape dah jadi ni..?? and now dia men dota langsung tak bagitau selalunya dia mesti text yang dia mau men dota.. but now?? hrmmm.. yeah mungkin bagi kamu hal kecil but for me ia amat menyedihkan .. aku yang merasa so rasa lain sangat-sangat... tak cam dulu.. harap-harap lah keadaan akan baik lepas ni.. i dont want fight anymore.. -.-

#pssst okey lah nak out.. ngantuk sudah ..esok nak pi sekolah..good nite fellas..


Older Post | Newer Post