I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Friday, December 28 | 1:42 PM | 0 BlackWhite
Assalamualaikum and selamat pagi.. hari ni lhari kedua last dekat K.l .. my holiday was awesome !! firstly thanks to my sister yg banyak keluarkan duit tuk aku..terutama untuk legoland and penginapan.. admin blog nak kongsi pengalaman time kat legoland.. jom baca cerita selanjutnya ^^

legoland on 23th December..kami sampai Johor on 22th..after check-in kat hotel granada..kami jalan pi Johor Premium Outlets.. oh yeah! sana semua barang-barang berjenama contoh FOSSIL,ADIDDAS,ROXY,COTTON ON, and etc...semua Sale..and i bought a new wallet .. ^^ kami jalan sampai malam..then dinner at Jusco depan hotel kite org..on the next day baru gerak pi legoland..dekat jaa dengan Hotel kami..around 10 am kami dah sampai kat legoland..








 This is the first game kami main..eh bukan kami.. only me,abg ipar,sama dua org anak dato.. hahahaha yang paling best this game time dia turun..sumpah basah habis baju kami :3 hahahaha memang kecut perut lah jugaa tapi best dowh basah2...hahaha then kami tengok movie 4D .. ni yang best cam betul-betul aku rasa dalam tu movie..hahaha siap-siap ada angin lagi.. the last game kami main roller coaster at castle.. ni pun paling syiok..mencabar extreme habis..sampai keluar air mata.. ahahah

Next yang paling awesome and creative kami visit.. mini legoland.. dia buat setiap bandar yg terkenal kat dunia dengan lego.. lets check this out !!





okey that all.. korang jangan lupa pergi keh best tau :D


Older Post | Newer Post