I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Tuesday, December 18 | 2:13 PM | 0 BlackWhite
Hye assalamualaikum blogger..

panasnyaa cuaca...sejak minggu lalu macam tade berehat aku rasa..tidoo satu hari dalam masa 5 jam jaaa.. punya penat,gara-gara pindah rumah laa nie..hari ini aku risau kat boyfiee diaa demam panas.. agak-agaknyaa dah 7 hari kami tak jumpaaa.. okey i miss my hubby too much.. harap-harap laah plan esok nak pergi WATERWORLD jadiiii.. esok jer hari paling last dapat jumpaa.. hrmm 21th dah nak baliiikk KL.. bertambah-tambah aku rindu dia,Ya allah jagakan lah dia .. semalam time oncall dia ada cerita kawan dia excident masuk hospital.. bertambah aku risau dah lah dia selalu bawa motor jalan dengan kawan.. hrmm ya allah lindungi lah dia ya allah,sejak ni perasaan aku rasa lain betul..aku natau napa.. mungkin masalah yg aku hadapi minggu minggu yang lalu akan berulang lagi.. hrmm Tabah jer laa reen.. oh btw esok pula pengambilan result PMR kan?? so kepada yg pembaca yang form 3 semoga result korang GEMPAK.. lain cerita tak sabar hari jumaat nie.. wee balik KL nak pi Leogoland with abg ipar and kak long.. huhay! shopping memanjaaaanggg haha! makan jer keje aku di sana.. ahaha ^^ so pa-pa pun have a nice day...



Older Post | Newer Post