I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




DONE !
Tuesday, January 8 | 10:43 AM | 0 BlackWhite

Assalamualaikum.. okey hari ini duduk diam-diam jaa di rumah,penat sudah mau cari kerja.. memanjang jalan..patah kaki aku.. today jatuh sakit sudah gara-gara 24 jam kami di airport yang sejuk tu.. tapi nyaman.. hahaha! isi borang itu ini.. penat .. tawaf kami satu airport cari kerja..penat juga yaa mencari kerja ni.. haha! oya ada pula post admin yang lalu pasal ada kerja sudah tu.. actually memang dapat but my friend's dad tidak bg sebab tempat dia bahaya sikit.. kami pun cancel lah tidak jadi mau kerja sana..sekarang tunggu panggilan jaa..ada ada ..tiada tiada lah.. cam hilang mood aku mau kerja.. semua masuk main org dalam..org dalam diutamakan. shit betul tidak adil oo >..< betul tak?? okey just saying..

lain cerita.. admin tukar blogskin.. kali ni colour black and white only.. teda pink-pink..haha! colour paling simple right? haha penat juga edit blogskin nie.. juling-juling mata admin tinguk tu HTML..but now im DONE with that html.. haha so dont forget to follow me.. :D





Older Post | Newer Post