I'm Waiting You
Disclaimer




Bonjour Guys!. Hello fellas, my name is Syazreenazlina, the owner of this AWESOME site. No copycats, anons or spammers allowed! be nice here..Dont foget to Follow me

CHECK THIS OUT



Story About Links Goodies


TIME MACHINE

Sweet and Sour memories...



MUSIC




TAGBOARD

Shout Here !




Today
Sunday, March 3 | 5:21 PM | 0 BlackWhite








Hi semua. Lama dah tak update blog. Berhabuk jadinya *tiup-tiup*. Sebenarnya bukan taknak update tapi takde masa. Busy sangat. Hahaaaa hangat sekarang cerita pasal pencerobohan kat lahad datu and semporna kan?? tadi kami dapat berita yang my uncle and my abg sepupu akan ke semporna untuk bertugas.. ya Allah peritnyaa hati kami dengr berita toe.. betul-betul menakutkan.. sekarang dah 5 orang PDRM terkorban.. ya Allah lindungi lah penduduk Sabah dan pihak berkuasa dari segala ancaman pendatang tu ya Allah..berharap sangat semoga uncle and abg sepupu aku tu selamat menjalankan tugasan dorang.. risau much huh.~

Lain cerita pula..hari rabu ni bersamaan 6 March adalah hari terakhir aku bekerja di Asian Delight Airport AirAsia.. finally aku dah hantar surat resign and dah kene approve,lepas nie si kesayangan dah tak bising-bising lau aku kerja.good for you sayang :*

Im waiting for my gaji.. mau tukar handphone ni *kenyit mata * bukan apa lah.. ipad aku dah rosak..tak dapat online.. semua gara-gara adik aku ish jahat punye budak *muncung mulut* so i want buy new phone haha malas mau pikir pasal tu ipad oredy.. eh eh lupa result SPM dah nak keluar kan?? oh my risau giler kot aku.. ntah apa lah keputusan aku dapat nie.. *termenung* hopefully oket seja.. ha ha ha if tak memuaskan tak pe laa..itu jer aku mampu buat huhuhu tapi semoga keputusan aku berjaya AMIN..


Older Post | Newer Post